Terug naar het overzicht

Heerlijk. Vanaf het moment dat je hier binnenstapte, voelde je je helemaal thuis. Geen wonder ook, want of het nu de inrichting of de wijze waarop dit oude boerenhuis is opgeknapt betreft, uit elk detail spreekt de smaak, fantasie en vooral de liefde van Anna, de eigenares van dit geweldige landgoed. Een landgoed dat zij in haar jeugd voornamelijk kende als het familie- vakantiehuis maar dat dusdanig in verval was geraakt dat ze op een goede dag besloot er permanent te gaan wonen. Geen lichte beslising want dit hield wel in dat de statige villa, de dienstwoningen en schuren helemaal gerestaureerd dienden te worden. Maar ook het uitgestrekte park rond de villa en de olijfgaarden moesten grondig aangepakt worden.

Vele jaren later mag het resultaat er zijn. Het vrijstaande Pippistrello, is slechts een van de onderkomens op het landgoed die stuk voor stuk de moeite waard zijn er een keertje te logeren. Niet alleen de andere appartementen, maar zeker ook de B&B kamers in de villa, elk met een eigen sfeer ingericht en met allerlei familiestukken op smaak gebracht. Als meest recente toevoeging is er ook nog het restaurant, dat met een top kok achter het fornuis en het panoramische zicht op de zee een geweldige plaats is om te dineren.

De vrijstaande, voormalige boerenwoning Pippistrello, is hier het enige verblijf dat maximaal 6 gasten kan herbergen. Met een woonkamer met openslaande deuren naar het terras en een gezellige woonkeuken, is de begane grond een heerlijk ruim familiehuis waar desgewenst de tweepersoons sofabank voor twee slaapplaatsen zorgt. Daarnaast zijn er op de eerste verdieping twee tweepersoons slaapkamers en twee badkamers gemaakt. Naast het deels overdekte terras voor het huis, is er rondom allerlei gemeenschappelijke ruimte. Daarnaast is er temidden van de lijfbomen gelegen zwembad, waar ligbedden zowel in de zon als in de schaduw uitnodigen van het landschap te genieten.

Voorzieningen

vrijstaand huisje, twee verdiepingen, op een historisch landgoed

capaciteit: 6 personen
slaapkamers: 2
badkamers: 2 waarvan 1 met bad en douche
woonkamer met twee persoons sofabank
keuken met eethoek
airconditioning in de slaapkamers

beperkt WIFI ontvangst 
privé terras met tafel en banken voor de woning

gemeenschappelijk zwembad
buitendouche en kleedruimte
zonneterras met ligstoelen
gemeenschappelijk gebruik barbecue

restaurant van de villa

Aanvraag beschikbaarheid:


Prijzen per week* 2015

  1 apr./
15 juni
15 juni/
30 juni
1 juli/
31 aug.
1 sept./
15 sept.
15 sept./
1 nov.

4 personen 1.260 1.540 1.750 1.540 1.260
6 personen 1.330 1.680 1.960 1.680 1.330

Precieze prijzen op aanvraag.
*verblijf korter dan een week op aanvraag

 

Inbegrepen:
electriciteit

beddegoed en badlinnen
eindschoonmaak

Exclusief:
air conditioning naar verbruik

verwarming naar verbruik

Extra services:
restaurant op het landgoed
gebruik fietsen van het landgoed

huisdieren toegestaan

 

Omgeving


Pesaro 5 km
Fano 4 km

Formulier Pipistrello, Pesaro - Marche 4+2p. (4+2 personen, vanaf €1.260 per week)
Omgeving


Pesaro 5 km
Fano 4 km