Maatreizen

Laat je reis verzorgen, op maat.
Wil je Italië eens van een andere kant leren kennen? Een rondreis langs echt bijzondere logeeradressen. Met een groep vrienden golfen of een kookworkshop volgen? Maar weet je door het enorme aanbod op internet niet meer wat of hoe. Of ontbreekt je gewoon de tijd? Dan regelen wij graag jouw ideale reis. Want met ruim 30 jaar ervaring en een enorm netwerk is alles mogelijk en denken we met je mee tot achter de komma. 

Voorbeeldreizen.
Ter inspiratie vind je hier voorbeelden van routes, bestemmingen en activiteiten  die we zelf hebben gedaan en waar we een schat aan details en tips over hebben. 
-kunst- en cultuurreizen aan de hand van een kunstenaar, een bouwstijl of een beroemd persoon zodat je een hele nieuwe invalshoek krijgt.
-culinaire reizen, omdat wij zelf ook dol op de Italiaanse keuken zijn en onze favoriete adresjes graag met je delen.
-la dolce vita, exclusieve rondreizen waarin stijlvol genieten en slow travel centraal staan.
-actieve reizen, voor de sportievelingen onder ons die niet bang zijn voor een stevige wandeling, een raft-tocht over een bruisende rivier of een trekking naar de krater van de Etna. Of voor golfers waarvoor Italië banen op grote hoogte of pal aan zee heeft. 

Maatwerk.
 Elk van deze reizen kan worden uitgevoerd zoals beschreven maar evengoed aangepast aan jouw wensen en budget, aantal reizigers en dagen. Echt Italiaans maatwerk dus, Italia Su Misura. 

Super adresjes voor onderweg naar, en op doorreis in Italië

Favoriete ISM hotels+b&b's in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk
> meer

Culinaire reizen

Individuele maatreizen voor lekkerbekken en kookfanaten. Proeverijen,...
> meer

La dolce vita reizen

Wanneer reizen een belevenis wordt ... exclusief, puur, op en top Italiaans
> meer

Sportieve en natuurreizen

Actieve vakanties voor golfers, waterliefhebbers en hikers
> meer