Het hart verpand

DOLCE VILLA'S: 
Brenda Schipper & Miranda Di Rosalia

Soms raak je in de ban. Betoverd door een land dat maar niet ophoudt je te verbazen. Een land dat bij je elk bezoek weer trakteert op nieuwe, onontdekte schatten zodat je niet anders kan dan telkens terug te keren...

BRENDA SCHIPPER
DOLCE VILLA'S is het geesteskind van kunsthistorica Brenda Schipper. Al jong raakte zij verslingerd aan Italië. Goudomrande jeugdvakanties aan de Italiaanse meren en in de Abruzzo, de streek van haar oom. Later gevolgd door een studie kunstgeschiedenis waarmee de liefde voor land en cultuur zich alleen maar verdiepte. Een eerste, zelforganiseerde cultuurreis naar Italië, als een spetterende afsluiting van een cursus over Venetiaanse kunst, groeide alras uit tot waaier aan bijzondere cultuurreizen door heel Italië en leidt in 2011 tot de oprichting van ITALIA SU MISURA.

ITALIA SU MISURA groeit alras uit tot een volwaardig reisagentschap met naast de cultuurreizen een prachtige collectie droomvilla’s en karakterhuizen. Plus een maat-reizen tak waar alle kennis en liefde voor het land wordt ingezet om naar wens de perfecte maatreis samen te stellen. Begin 2015 wordt er een scheiding doorgevoerd en gaat ITALIA SU MISURA verder als de organisatie voor cultuur- en maatreizen naar Italië. Daarnaast komt er een nieuwe site, DOLCE VILLA'S, die geheel en al gewijd is aan Italiaanse vakantievilla's. 

MIRANDA DI ROSALIA
Met de komst van Miranda Di Rosalia, half Italiaans- half Nederlands èn een volle nicht van Brenda Schipper, is DOLCE VILLAS een echt familiebedrijf aan het worden. Een prettige bijkomstigheid is dat zij even buiten Napels woont en er nu dus een 24/7h. link met Italië is. Haar feilloze gevoel voor publiciteit en Italiaanse flair voegt nog meer Italiaanse passie en verbondenheid toe aan DOLCE VILLA'S, dat nu zowel in Brabant als in Italië een kantoor heeft! De service en slagvaardigheid van DOLCE VILLLA'S zijn hiermee zo mogelijk nóg groter is geworden.

DOLCE VILLA'S, voor als je een écht bijzonder vakantiehuis in Italië zoekt!