Terug naar het overzicht

Krakende vloeren, meters dikke muren. Als de stenen van het kasteel La Montena konden praten, zouden ze over meer dan 1000 jaar roerige geschiedenis verhalen. Steeds weer verbouwd en uitgebreid, is La Montena, trots staand op zijn uitkijkheuvel, een imposante verschijning geworden. Dikke middeleeuwse muren en een kloeke toren contrasteren met de elegante, uitwaaierende bordestrappen die leiden naar het voorplein waar een wisteria uitbundige over de kantelen hangt en de gasten een bloemig welkom heet.

Eenmaal door de grote toegangspoort leidt een trap op de binnenplaats naar de vleugel waar een luxe suite-appartement voor gasten is ingericht: een doorleefde, sfeervolle woonkamer en een even zo groot slaapvertrek waar een antieke tegelkachel staat. Door de hoge ramen van de woonkamer stroomt het licht binnen over het antieke meubilair: een robuuste houten kisttafel, een rustieke kroonluchter - niets is nagelaten om het verblijf in dit kasteel zo authentiek mogelijk te laten zijn, op de badkamer na die geheel aan de moderne eisen voldoet.

Het uitgebreide ontbijt wordt geserveerd in de woonkamer of, indien gewenst, in de elegante bar van Golfclub La Montena, een wandelingetje van 3 minuten. Gasten van het kasteel kunnen tevens van dinsdag t/m vrijdag gratis gebruik maken van het olympische zwembad van de golfclub. In het sfeervolle clubhouse van de Golfclub is een uitstekend *sterren restaurant gevestigd.

Voorzieningen

capaciteit: 2 perosnen
slaapkamers: 1
badkamer: 1 met douche
kleedkamer
woonkamer met open haard

verzorging op basis van logies en ontbijt

gratis gebruik zwembad van de golfclub (op loopafstand)

beveiligd parkeren op terrein van het kasteel
**er is eveneens een 4-persoons appartement te huur op het kasteel.

Aanvraag beschikbaarheid:


Prijzen* per kamer op basis van logies en ontbijt
*
De kamerprijzen van dit B&B hangen af van het seizoen en aantal nachten, daarom wordt op aanvraag het juiste tarief berekend.

Inclusief:

Logies en uitgebreid ontbijt, geserveerd in de woonkamer of naar keuze te gebruiken in de elegante bar van Golfclub La Montena (wandeling van 3 minuten).
Gebruik olympisch zwembad op loopafstand, onderdeel van golfcomplex
Korting op golffee als gast van het kasteel.

Omgeving


Selvazzano, dichts bijzijnd dorpje 1 km
Abano 5 km
Padua 11 km
Vicenza 30 km
Venetië 56 km
Asolo 65 km
Ferrara 80 km
Verona 85 km

Formulier B&B Castello La Montena, Selvazzano - Veneto 2p. (2 personen, vanaf € 240 per dag)
Omgeving


Selvazzano, dichts bijzijnd dorpje 1 km
Abano 5 km
Padua 11 km
Vicenza 30 km
Venetië 56 km
Asolo 65 km
Ferrara 80 km
Verona 85 km