Terug naar het overzicht

Ach, wat attent. Waarde vanmorgen de ontbijtfee rond, nu is de hapjesfee weer langs geweest! Geruisloos en onverwacht stond vanmorgen het ontbijt voor jullie klaar in de eetkamer. Het espresso apparaat klaar, de eitjes warm en allerlei verse heerlijkheden uitgestald, wachten tot jullie zouden aanschuiven. En nu weer is de immer zorgzame Mara langs geweest en heeft heerlijke hapjes en fluweelzachte wijn in de lounge achter gelaten. Waarschijnlijk had ze jullie zien terugkomen van een paar uur heerlijk luieren aan het zwembad, een echte intieme cocoon plek met wijds uitzicht.

Wie had er ooit van gehoord? De Valle di Valpolicella? Een uitstekend wijngebied ten oosten van het Gardameer, een groene oase die vreemd genoeg meestal door toeristen over het hoofd wordt gezien. Een idyllische streek, lieflijk meanderende landweggetjes tussen glooiende heuvels die aangeplant zijn met wijnstokken. Kleine, verborgen stadjes met als dichtsbijzijnde grote stad Padua. 

Midden op dit vruchtbare platteland, liggen een tweetal woontorens, onderdeel van een miniscuul gehuchtje. Torens die een aantal jaren terug door een tweetal avontuurlijke jonge ondernemers zijn omgetoverd tot twee hippe appartementen, op de eerste en tweede etage gelegen, met de gemeenschappelijke living met ontbitruimte op de begane grond. Met gastvrouw Mara en haar man in de tegenover gelegen woontoren, zijn hulp en tips om dit geweldige gebied te ontdekken altijd bij de hand. Met de buitenruimtes geheel en al afgeschermd en privé voor de gasten van dit boutique guesthouse, is er altijd wel een plek om in alle rust La Dolce Vita te beleven dat hier in hoofdletters staat geschreven. 

Op de eerste verdieping van de Valpolicella Suites is een zonnig apparement voor twee gemaakt. Uitgerust met een zitkamer met vintage bank en een eettafeltje bij het raam waar een deur toegang geeft tot de eigen buitentrap. In het verlengde van de living de slaapkamer met het strakke, witte hemelbed plus aangrenzende badkamer met stortdouche. Op de tweede etagé is het iets grotere appartement gelegen met een kleie keukenhoek, eettafel en een vintage zithoek met vogelkooi. De twee witte design banken hier kunnen desgewenst veranderd worden in twee eenpersoons bedden, als aanvulling op de aangrenzende slaapkamer met het moderne, zwarte hemelbed. De badkamer is hier geheel in blauw uitgevoerd .

In de uitgestrekte tuin die naast een ecologische moestuin en boomgaard, diverse zitjes en luierplekken kent, is er het dompelbad met ligstoelen. Elk appartement kan hier dagelijks twee uur gebruik van maken. Daarnaast is er de wellness ruimte in een apart bijgebouw waar op verzoek allerlei heilzame en ontspannende massages worden gegeven. 

Hoewel je met moeite dit paradijsje verlaat, zijn er op korte afstand allerlei activiteiten te doen, variërend van gastronomische tochten in de directe omgeving tot een bezoekje aan het Gardameer. Een operabezoek in Verona, ronddwalen in het romantische Padua of een bezoek aan een historisch villa, de mogelijkheden zijn hier talrijk voor een heerlijke vakantie. 

Voorzieningen

twee volledig zelfstandige appartementen in een vrijstaande woontoren
omringd door een uitgestrekte tuin in terrassen
wellness en buiten dompelbad/jacuzzi.

appartement bianca, zeer ruim appartement op de gehele eerste verdieping
capaciteit: 2 personen 
slaapkamer:1 met hemelbed
badkamer: 1 met stortdouche
woonkamer met bank en kleine eettafel
klimaatregeling, WIFI
i-pod docking station
koelkastje en waterkoker

appartement nera, zeer ruim appartement met twee bedbanken op de gehele tweede verd.
caaciteit: 4 personen
slaapkamer: 1 met hemelbed
badkamer: 1 met stortdouche
woonkamer met twee design banken = twee extra slaapplaatsen 
grote eettafel met wasbakje
klimaatregeling, WIFI
i-pod docking station
koelkastje en waterkoker

gemeenschappelijke ruimtes: 
ontbijtkamer en lounge op de begane grond
terras binnenplaats
dompelbad/jacuzzi buiten, voor privaat gebruik gedurende 2 uur per dag per appartement
wellnessruimte met massage tafels en douches
zonneterras in kruidentuin
diverse zitjes, schommelbanken, luie stoelen op het landgoed rond de twee torens.

Aanvraag beschikbaarheid:


Prijzen zijn op aanvraag


Verblijf minimaal 2 nachten

Inclusief:
gas, water en elektriciteit
eindschoonmaak
ontbijt
gebruik van 2 uur dagelijks whirlpool buiten


Omgeving


Formulier Valpolicella Suites, Marano di Valpolicella - Veneto 2p. (2 personen, vanaf €980 per week, €140 per dag)
Omgeving