Terug naar het overzicht

Een plek om te koesteren. Masseria Susafa is alles wat je bedenkt bij een heerlijk verblijf op het platteland van Sicilië: een eeuwenoude masseria, een sfeervolle binnenplaats en een enorm stuk grond waar het wijds rollende landschap zich ontvouwt. Een machtig landschap, groen en vruchtbaar in het voorjaar, goudgeel in de zomer en strogeel tot bruin in het najaar. Een landschap waar je uitstelend bij weg kan dromen, zittend aan de rand van het magnifieke zwembad of simpelweg in een luie stoel aan de rand van de velden.

Het leven gaat hier nog langzaam. Met aandacht voor het goede wat het land te bieden heeft en de seizoenen die het alledaags handelen bepalen. Masseria Susafa is immers behalve een geweldige logeerplek, ook een werkend boerenbedrijf waar men olijfolie, graan en allerlei groentes en fruit produceert. Eerlijk en kakelvers, wat elke ochtend weer tot een uitgebeid ontbijt leidt dat in luilekkerland niet zou misstaan. Met eigen gemaakte kazen, jams en hartige producten plus dagelijks andere, versgebakken taarten. NIet alleen 's ochtends kan je je hier tegoed doen aan de traditionele Siciliaanse keuken. Ook 's avonds eet je hier uitstekend in het eigen restaurant, de Graanschuur, een schitterende hoge, gewelfde ruimte met een grote open haard. Of anders buiten op de sfeervolle binnenplaats.

Logeren doe je hier in een van de kamers in de voormalige stallen en dienstwoningen, die allen op de begane grond liggen en elk uitkomen op de tuinen romdom. Of in het appartement dat met drie slaapkamers plaats biedt aan 6 personen.

Voorzieningen

Masseria Susanna is een werkend boerenbedrijf waar de oude stallen en dienstwoningen zijn omgetoverd tot gezellige kamers en een appartement waar de gasten ontvangen worden.

totaal aantal kamers: 13
tweepersoons, driepersoons- en vierpersoons kamers
-1 zespersoons appartement met 3 slaapkamers, kleine keukenhoek.

elke kamer heeft een eigen badkamer 
kluisje
minibar
toegang tot de tuinen met ligstoelen

WIFI
gemeenschappelijke lounge
gemeenschappelijk panoramisch zwembad met zonneterras en schaduwterras

ter beschikking van de gasten is het restaurant 'Il Granaio', waar dagelijks regionale avondmaaltijden geserveerd worden

gratis fietsen ter beschikking van de gasten om de omgeving mee te verkennen

Reizigers aan het woord:>

Aanvraag beschikbaarheid:


Prijzen variëren per kamertype (2-. 3- 4-prtsoons, suite of appartement), lengte van het verblijf en het seizoen.

Voor een exacte prijsopgave, vraag vrijblijvend info aan bij: info@su-misura.nl

Omgeving


Polizzo Generosa 20 km

Formulier Masseria Susafa, Polizzi Generosa - Sicilië 2p. (2 personen, vanaf €70 per nacht)
Omgeving


Polizzo Generosa 20 km