Terug naar het overzicht

Rust en eenvoud: begin de ochtend met een yogasessie in het groen, laat je verleiden tot eindeloos luieren in de weelderige cottagetuin of neem de fiets voor culinaire ontdekkingstochten in de directe omgeving.

Respect voor de aarde en de mensen die haar bewerken: direct bij aankomst op het agriturismo in de Piemonte dat door Rosanna en haar partner wordt gerund, valt de geheel eigen sfeer al op. Een deken van rust en vriendschap lijkt over het stuk land te liggen waar Rosanna in de loop der jaren een waar paradijsje heeft geschapen. Een overdaad aan bloemen die elke stap tot een belevenis van de zintuigen maakt. En een boerderij waar met respect voor de natuur, de producten worden verbouwd die 's avonds de tafel sieren van Rosanna'a keuken.

Op het landgoed zijn naast een tweetal B&B kamers ook een aantal sfeervolle appartementen gerealiseerd, geschikt voor 2 tot 4 personen. De appartementen zijn met een kookhoek uitgerust zodat gasten hier geheel zelfvoorzienend kunnen verblijven. Ze hebben - bewust - geen TV maar wel een goed gevulde boekenkast en een open haard. Elk huisje heeft bovendien zijn eigen buitenruimte en of terras. Daarnaast staat het uitgestrekte landgoed met het sfeervolle gelegen zwembad ter beschikking van de gasten. De tuin van Rosanna telt meer dan 200 verschillende rozen, ruim 50 soorten irissen en meer dan 100 verschillende hosta's. Het wekt waarschijnlijk geen verbazing dat Rosanna in februari en maart tuincursussen geeft. In mei wordt er elke zondagochtend een rondleiding door de tuin gegeven. Verder is het mogelijk om 's avonds aan te schuiven aan Rosanna's rijke dis. Een goed gesprek, heerlijk eten en een onvergetelijke omgeving maken deze avonden tot een hoogtepunt van een verblijf in de Piëmonte.

Voorzieningen

capaciteit:vanaf 1 à 2 personen

appartementen: 3 (max. 4 personen)
slaapkamer: 1
badkamers: 1
woonkamer met keukenhoek, bedbank en openhaard
eigen terras

gebruik van gemeenschappelijk zwembad

B&B kamers: 2
1 à 2 personen
eigen badkamer
inclusief ontbijt op basis van verse producten van eigen land

op het landgoed worden het gehele jaar kookworkshops en yogalessen gegeven
in februari en maart worden er tuincursussen gegeven
in mei wordt elke zondagochtend een rondleiding door de tuin gegeven

Aanvraag beschikbaarheid:


 

Prijzen op aanvraag. 

NB.Op het domein zijn geen huisdieren toegestaan en geen kleine kinderen
Het gehele complex is rookvrij

 

Omgeving


Stazzano 3,5 km
Gavi 11 km
Novi Ligure 12 km
Het Borbera dal - een waar fiets paradijs
Tortona 29 km - Museo del Ciclismo - museum gewijd aande epische heldendaden van de befaamde wielrenners Girardengo en Coppi
Genua 52 km
Alessandria 54 km
Turijn 135 km

Formulier Slow travel appartement La Rosa, Stazzano -Piemonte 2p. (1 a 2 personen, vanaf € 95 per dag, € 665 per week)
Omgeving


Stazzano 3,5 km
Gavi 11 km
Novi Ligure 12 km
Het Borbera dal - een waar fiets paradijs
Tortona 29 km - Museo del Ciclismo - museum gewijd aande epische heldendaden van de befaamde wielrenners Girardengo en Coppi
Genua 52 km
Alessandria 54 km
Turijn 135 km