Terug naar het overzicht

Wat is hier het fijnst? Misschien dat stille moment, vroeg in de ochtend wanneer je eerste lijkt te zijn die wakkker is. Op blote voeten loop je met een kop verse koffie de tuin in om op je eigen prieel, te midden van de bloemen, de zon op te zien klimmen aan de hemel. Langzaaam zie je de kleuren om je heen veranderen, de geluiden van het landschap zich vermengen met het dagelijkse leven dan langzaam aan op gang komt ...

De heilzame leer van planten en bloemen. Daarnaar is appartement La Scienza vernoemd. Het idee dat je temidden van een weelderige bloementuin, omringd door bloeiende bomen, struiken en kruidenbedden, een gezonder en misschien wel een gelukkiger mens zou worden. In hoeverre die theorie werkelijk opgaat is de vraag, feit is wel dat de schitterende tuin die hier voor de deur van La Scienza ligt, een waar paradijsje is.

Niet alleen de tuin, ook het interieur van dit appartement op de begane grond van de kloeke hereboerderij, is zeer aangenaam. De living met de comfortabele eettafel en de keukenhoek langs de wand is een gezellige binnenkomst in La Scienza. Iets verderop in de kamer ls een gezellige zithoek gecreëerd met een open haard. Hier is in de hoek de toegang tot de slaapkamer te vinden plus de modern uitgevoerde badkamer.

Behalve het eigen tuinstuk is er voor alle gasten gemeenschappelijk ook het heerlijke zwembad. Gelegen op een fraai punt zodat je vanaf een luie stoel aan het water heerlijk weg kan kijken over het landschap en de eindeloze zonnebloemvelden. Hoewel elk van de 6 appartementen geheel autonoom is, organiseren de sympathieke eigenaars van de Casale wekelijks een pizza-avond waarop je uitgenodigd wordt om zelf een pizza te bakken. Altijd weer gezellige avonden waar je de overige gasten op omgedwongen wijze leert kennen.

Voorzieningen

capaciteit: 4 personen
appartement begane grond 
slaapkamers: 1 op mezzanine
woonkamer met open haard en sofabank die een volwaardig tweepersoons bed oplevert
TV, DVD speler, I-pod docking station
WIFI
keukenhoek
koelkast, vriezer
oven, magnetron
vaatwasser
alle ramen voorzien van horren

privéterras in de tuin met tafel en zonnebedden 
gemeenschappelijke tuin
voor gebruik gasten moestuin en kruidentuin
gemeenschappelijk, verwarmd zwembad 15 x 4 m.
pergola met druivenranken begroeid
zonnebedden

Aanvraag beschikbaarheid:


Prijzen zijn afhankelijk van het type kamer, het aantal gasten,
de lengte van het verblijf en de gekozen periode.

Vraag vrijblijvend een precieze prijsopgave bij Italia Su Misura op.

Inclusief:
electriciteit
bed- en badlinnen
gerbuik zwembad
vrij gebruik moestuin

dit appartement is eventueel te combineren met een ernaast gelegen appartement waardoor er 2 slaapkamers ontstaan. prijs voor de combinatie op aanvraag

 

Omgeving


Francavilla d'Ete 1,2 km
Mogliano 8 km
Urbisaglia 19 km
Fermo 21 km
San Tomasso tre `Archi 28 km
Civitanova Marche 32 km, badplaats
Ancona airport 81 km

Formulier La Scienza, Francavilla d'Ete - Marche 2p. (2 personen, vanaf €750,00 per week)
Omgeving


Francavilla d'Ete 1,2 km
Mogliano 8 km
Urbisaglia 19 km
Fermo 21 km
San Tomasso tre `Archi 28 km
Civitanova Marche 32 km, badplaats
Ancona airport 81 km