Terug naar het overzicht

Als een sprookje! Stel je voor, je komt naar Tivoli om de eeuwenoude pracht van de historische villa's te bekijken, te bewonderen en je blijkt zelf in zo'n onvergetelijk paleisje te kunnen slapen! Een ervaring om niet gauw te vergeten. Want niet alleen is alleen de entree al een bezienswaardigheid. Dit historische palazzo, midden in het oude centrum van Tivoli, telt een heerlijke tuin waar je 's ochtend ontbijt met uitzicht. Maar als een extra, verborgen schat zijn er de romeinse baden, een super sfeervolle wellness waar je je helemaal terug in de tijd waant.

Logeer er in een van de drie suites die dit palazzo telt en duik onder in de verfijnde geschiedenis van Tivoli,. Een stad die ooit een rit te paard verwijderd was van Rome, een koel toevluchtsoord waar kardinalen, pusen en prinsen hun buitenverblijf hadden. Een plaats die al in de tijd van de Romeinen geliefd was - getuige de overblijfselen het werkelijk enrome paleiscomplex dat keizer Hadrianus hier liet aanleggen. 

Wie heden ten dage naar Tivoli gaat, vind er een elegante, romantische stad, omringd door weelderige heuvels en de beroemde watervallen van Tivoli. In het dal de al eerder genoemde opgravingen van een van de meest indrukwekkende paleizen buiten Rome. En in het oude Tivoli, een aantal schitterende villa's waarvan Villa d'Este met haar watertuinen misschien de bekendste is. 

Voorzieningen

Stadspaleis in het historische centrum van Tivoli,
diverse salons, binnenplaats, binnentuin met galerij en terras
wellness met romeinse baden, massage ruimte

3 suites
elk met eigen badkamer, zitkamer

ontbijt geserveerd buiten in de binnentuin of een van de salons

 

Aanvraag beschikbaarheid:


Op aanvraag

Omgeving


Tivolo 0 m
station Tivoli 200 m
Villa d'Este 500 m
Villa Hadriana 3,5 km

Formulier Palazzo Storico, Tivoli - Lazio (Vanaf €220 per nacht per suite in het laagseizoen)
Omgeving


Tivolo 0 m
station Tivoli 200 m
Villa d'Este 500 m
Villa Hadriana 3,5 km