Terug naar het overzicht

Jazzy B&B is een adresje om eigenlijk maar niet te vaak door te vertellen. Gelegen in het 'goede' deel van een wijk Trastevere. Want hoewel deze wijk tientallen jaren terug een armoedige volksbuurt was met een doprse sfeer en kleine huizen, is Trastevere de laatste jaren trendy geworden en van een gezellige wijk een soms overlopen drukke wijk geworden. Gelukkig zijn er nog genoeg delen van de wijk waar het oorspronkelijke sfeertje nog hangt en je temidden van de Romeinen zelf verblijft. Ook het Jazzy B&B ligt in zo'n deel, op loopafstand van een plein waar de bewoners elkaar 's avonds voor een glas wijn treffen en waar overdags vaak een groentemarkt te vinden is.

Hier, op de tweede verdieping, ligt een van de leukste adressen van Rome, een B&B met drie tweepersoons kamers waar je lijkt te logeren bij vrienden. Vrienden die overduidelijk van de cultuur van Rome houden. Van films uit de jaren vijftig getuige de posters die overal hangen en de diva's die elk hun naam en portret aan een van de kamers hebben gegeven. Van boeken en dvd's die in grote getale in de kamers en de gemeenschappelijke ruimtes terug te vinden zijn. Maar vooral ook van de sixties en seventies die terugkomen in de vintage meubels en fraaie bedden.

Naast de ruime en hoge slaapkamers met fraaie plafonds op de tweede verdieping, elk met een eigen badkamer, is er ook nog de derde verdieping, toegankelijk via een interne trap. Op deze bovenste verdieping zijn de gemeenschappelijke woonkamer en ontbijtkamer met jukebox te vinden evenals het ruim bemeten terras waar verschillende zitjes ter beschikking van de gasten staan evenals een tafelvoetbalspel. Op deze derde verdieping wonen de sympathieke eigenaars en hun drie katten die weggehouden worden van het slaapgedeelte beneden.

Voorzieningen

stadsB&B in de wijk Trastevere met drie tweepersoons kamers

elke kamer heeft een eigen badkamer met douche of jacuzzi
-LCD TV
-WIFI
-individueel regelbare airconditioning

-verschoning beddegoed elke 2 a 3 dagen
-verschoning badlinnen elke twee dagen of eerder

Aanvraag beschikbaarheid:


Prijzen per dag 

Prijs tweepersoonskamer vanaf €120 per dag

Prijzen variëren naar gelang het seizoen en lengte van het verbijf. Vraag vrijblijvend het juiste tarief op.

Omgeving


lokatie in de wijk Trastevere

Formulier Jazzy B&B in Trastevere, Rome - Lazio 2p. (2 personen, vanaf €120 per nacht)
Omgeving


lokatie in de wijk Trastevere