Terug naar het overzicht

Ideaal als tussenstop op doorreis naar het zuiden van Italië. Of een meerdaags verblijf in een van de bestbewaarde geheimen van Noord Italië: Emilia Romagna! Kom hier tot rust in een romantische tweepersoons kamer in de oude Casale van het biologische boerenbedrijf Alla vecchia Fontana. Een ideale uitvals basis om het nog ongerepte Emilia Romagna te ontdekken. Niet alleen de culinaiere genieugten waar deze regio om bekend staat, te vinden in de lokalwe keukens van kleine bergdorpjes waar je de meest tongstrelende gerechten krijgt voorgeschoteld. Maar ook in de verrassend rijke steden, de schitterende vergezichten. Kortom ook hier is het dolce vita gevoel nooit ver weg, sterker, je dellt het hier met weinig andere toeristen!

Alla vecchia Fontana is een regelrechte oase van rust en oorspronkelijkheid. Met veel zorg en liefde heeft men hier de oude gebouwen, deels onderdeel van het boerenbedrijf, deels ook historische gebouwen zoals de wachttoren en de duiventil, gerestaureerd, Op een ingetogen manier waarbij zoveel mogelijk de oude stenen muren gespaard zijn, evenals de oorspronkelijke indeling en structuren. Een verblijf hier is als een weldadig bad van aandacht voor het kleine detail, aandacht voor de gast die het hier aan niets hoeft te ontbreken. Immers, elke morgen worden hier allerlei lekkernijen gebakken, veelal gemaakt van de eigen biologische spelt producten. Brood maar vooral ook allerlei taarten die in beginsel gretig aftrek vinden bij de omliggende dorpen. Wie smaak heeft gekregen naar meer, of de geheimen van de hier werkzame keukenprinses wil doorgronden, hoeft slechts te vragen om een dag les en een ware culinaire ontdekkingstocht kan beginnen.

Logeer hier in een van de B&B kamers, eenvoudig maar sfeervol ingericht.

Voorzieningen

capaciteit: 2 personen
slaapkamer: 1
badkamer: 1 met douche

gemeenschappelijke buitenruimtes
ontbijt keuken 
loungeruimte

professionele proefkeuken waar kooklessen worden gegegeven

een zwembad is op loopafstand in het nabij gelegen dorpje te vinden

Aanvraag beschikbaarheid:


Prijzen* per suite, per dag op basis van logies.
*
De kamerprijzen van dit agriturismo hangen af van het seizoen en aantal nachten, daarom wordt op aanvraag het juiste tarief berekend.

Prijzen per week:

Vanaf € 550 tot 950 per week

Exclusief:
eindschoonmaak € 50,00

verwarning € 15,00 per dag

 
Omgeving


Formulier B&B alla Fontana Vecchia, Modena - Emilia Romagna 2p. (2 personen, vanaf € 550,00 per week)
Omgeving