Terug naar het overzicht

Heerlijk. Vandaag een dagje erop uit, dus begint de dag zonder afwas of zorgen met een heerlijk ontbijt op het domein. Het verse brood, de eigen gemaakte taarten die dagelijks vers zijn en niet te vergeten de heerlijke kaas die hier van de eigen boerderij komt ... een geweldig begin van de dag.

Emilia Romagna is telkens weer een verrassende streek om te verkennen. Zo zijn jullie een van de eerste dagen al naar het beroemde Ravenna geweest. Maar intussen blijken er in de directe omgeving van het domein allerlei mooie stadjes te liggen, zoals het pittoreske Faenza, een stadje dat beroemd is om zijn ceramiek. De straatjes en steegjes kleuren hier vrolijk door al het uitgestalde aardewerk. Maar naast alle winkels en bottega's is er ook een schitterend centraal plein waar jullie intussen al een paar avonden op rij naar toe zijn geweest.

Appartement Leonardo is een gezellig, eenvoudig maar compleet ingericht appartement met een eigen ingang en privé terras en een gezellige living met keukenhoek. Het appartement voldoet met twee slaapkamers en twee badkamers prima aan een bezetting van vieren gasten. De tweede slaapkamer is gelegen op de open zoldering, daarnaast zijn er eventueel slaapplaatsen toe te voegen door een extra bed in de ouder slaapkamer en een sofabed in de woonkamer te gebruiken.

Alle appartementen en gastenkamers die op dit domein zijn gecreëerd, getuigen van dezelfde liefdevolle toewijding die ook terug te vinden is in de topwijnen die hier worden geproduceerd. Dit is dan ook een echt wijndomein waar naast een proeflokaal ook een geweldig restaurant is waar de lokale keuken alle eer wordt aangedaan. Daarnaast is er het heerlijke zwembad met de zonneweide waar het goed toeven is na een dagje sightseeing of een dagje dolce vita Emiliana.

Voorzieningen

apparteent Leonardo

capaciteit: 4 - 6 personen
slaapkamers: 2 elk geschikt voor 3 personen
badkamers: 2 met douche en bad
woonkamer met keukenhoek
airconditioning
TV
privé ingang
overdekte portico met eettafel en ligstoelen

gemeenschappelijk zwembad
restaurant
proeflokaal

 

Aanvraag beschikbaarheid:


Prijzen* per suite, per dag op basis van logies.
*
De kamerprijzen van dit agriturismo hangen af van het seizoen en aantal nachten, daarom wordt op aanvraag het juiste tarief berekend.

Prijzen per week 
Vanaf € 720 per week tot 1.300 per week

Prijzen zijn in Euro's, inclusief BTW
*extra bed €140 pp per week

Inclusief
electriciteit, gas 
beddegoed en badlinnen
air conditioning
gebruik zwembad

Exclusief
verwarming naar verbruik
eind schoonmaak €60
extra bed €20 per persoon per dag

Extra services
ontbijt service €6,50 pp.
diner op domein
fietsenhuur

Omgeving


Faenza 6 km
Brighella 7 km
Riolo Terme 7 km
Imola 10 km
Ravenna 40 km
Bologna 40 km
Ferrara 80 km

Formulier Agriturismo Colli Faentini, Faenza - Emilia Romagna 6p. (6 personen, vanaf € 720 per week, € 135 per dag)
Omgeving


Faenza 6 km
Brighella 7 km
Riolo Terme 7 km
Imola 10 km
Ravenna 40 km
Bologna 40 km
Ferrara 80 km