Terug naar het overzicht

Een heerlijke plek om thuis te komen. Marina Piccola is een klein maar zeer gerieflijk appartment, recentlijk in de verhuur gegaan na de zorgzame restaurantie van een van de oude visserswoningen van het pittoreske haventje. Marina della Lobra, een naam die velen niet veel zegt, maar die synoniem staat voor een nog ongerept stuk van het Sorrentijnse schiereiland. Het haventje waar nog elke ochtend de vissersbootjes binnenlopen die de Golf van Napels, en dan met name in het kustgebied van Massa Lubrense als hun visgebied hebben. 

Marina Piccola is een licht en zonnig appartement dat naast eeb tweetal moderne slaapkamers, elk met een eigen badkamer, een woonkeuken telt en een gerieflijk dakterras. vanaf het dakterras dat als ene buiten living is ingericht met loungestoelen, staat in de hoek een bbq. Daar kan de vangst van de dag op het houtskoolvuur, maar net zo makkelijk is het om naar een van de twee utstekende restaurants aan het haventje te lopen. 

Het vissershaventje Marina della Lobra, hoort bij het iets hoger gelegen Massa Lubrense. Een eenoudig maar levendige plaats dat een verrassend compleet aanbod aan winkels, restaurants en andere voorzieningen kent. In de haven zelf worden duiktochten georganiseerd en bootexcursies naar ondermeer het mondaine eiland Capri en de Amalfi kust. Daarnaast is op nog geen 100 meter van het appartement een strandje te vinden. Met Sorrento op slechts 7 kilometer en de Amalfikust op een kleine 12, is de ligging van Marina Piccola niet alleen ideaal om het Sorrentijnse schiereiland te ontdekken, maar zijn ook Napels, Pompei en de Vesuvius eenvoudigweg bereikbaar via het openbare vervoer vanuit Sorrento of met de eigen auto.

 

Voorzieningen

recent gerenoveerd appartement 

capaciteit: 4 personen
slaapkamers: 2
badkamers: 2
woonkeuken met eettafel
koelkast, vriesvak
oven
sat. TV, wfi
airconditioning
dakterras met parasol
loungestoelen
bbq

Aanvraag beschikbaarheid:


Prijzen op aanvraag

Vanaf €120 bij een bezetting van 2 personen, per nacht in het laagseizoen
Extra kosten bij bezetting van 4 personen: €50 per nacht
precieze prijzen afhankelijk van het seizoen en het aantal dagen 

verhuur vanaf minimaal 3 nachten

Inclusief:
gas, water en elektra

Exclusief:
eindschoonmaak €50 
 

Omgeving


Marina della Lobra met diverse restaurants, barretje en levensmiddelwinkeltje 50 m
kiezelstrand 100 m
Massa Lubrense met allerlei voorzieningen 1,5 km
Sorrento 7 km met halte ferries naar napels
Circumvesuviana halte Sorrento 8 km - ov naar oa pompei, herculaneum en de vesuvius
Positano 12 kmFormulier Marina Piccola, Marina della Lobra - Golf van Napels 4 personen (Vanaf €120 per nacht in het laagseizoen)
Omgeving


Marina della Lobra met diverse restaurants, barretje en levensmiddelwinkeltje 50 m
kiezelstrand 100 m
Massa Lubrense met allerlei voorzieningen 1,5 km
Sorrento 7 km met halte ferries naar napels
Circumvesuviana halte Sorrento 8 km - ov naar oa pompei, herculaneum en de vesuvius
Positano 12 km