Terug naar het overzicht

Een superterras! Het liefst zit je hier van de vroege ochtend tot de late avond. Vanaf het moent dat de eerste vssersboten terugkomen van de nachtelijke vangst tot het moment waarop de zon ondergaat en de lichtjes van het haventje weerspiegelen in het water.

Lobra Grande is een werkelijkgeweldig appartement dat is ontstaan na de recentelijke restaurantie van een van de oudste visserswoningen direct aan de haven. Een tegen de bergwand opgebouwde woning, wit gekalkt met vrolijke blauwe luiken. Een heerlijke plek om het leventje aan dit idyllische, slaperige haventje aan je voorbij te zien trekken. De eerste bewegingen van de vissers, het uitladen van de vangst, de handel, de karretjes die de lading bergopwaarts afvoeren. Tot de groepjes toeristen en vrienden die op de kade verzamelen om een dagje met een van de bootjes op pad te gaan. 

Lobra grande is allereerst gezegend met een panoramisch terras, de plek die je betreedt na de blauwe toegangspoort te hebben geopend. Een groot terras met eettafel onder de vrolijk gestreepte zonneluifel - een ideale schaduwplek in zomerse dagen. Plus een open zonnegedeelte waar je liggend op een van de zonnebedden van de mediterrane zon kan genieten. Rechts van dit centrale terras ligt het grootste deel van het uit twee delen bestaande appartement dat zodanig is gepositioneerd dat elke kamer op zee uitkijkt. Het rechter gedeelte betreedt je direct de zitkamer met een comfy bank staat die desgewenst extra slaapplaatsen oplevert. Twee luie fauteuils vormen een tv hoekje en leiden naar de gang met badkamer en de erachter gelegen keuken. Een lichte en ruime keuken met een u-vormig keukenblok en een kookeiland en bar waaraan ontbeten kan worden of meegekeken bij de kookkunsten van een van de gasten. Vanuit de keuken leiden klapdeuren naar het balkon, daarmee licht en lucht in de keuken toelatend.  

Vanuit de keuken leidt een wenteltrap omhoog naar de eerste verdieping waar een schitterende masterbedroom is te vinden die via dubbele openslaande deuren toegang heeft tot een panoramisch terras dat met ronde bogen is vormgegeven. Aaangrenzend ligt een en-suite badkamer en vanuit het halletje leidt een tweede trap omhoog naar het dakterras dat met ligbedden en een buitendouche is uitgerust. De overige twee slaapkamers zijn in het gedeelte links van het centrale terras gesitueerd. Een drietal treden leidt naar een corridor die middels een melkglazen wand van het terras is afgescheiden. De corridor, die plaats biedt aan één auto, loopt verder door in een lange gang die eindigt bij de twee slaapkamers en een derde badlkamer. Beide slaapkamers hebben een glazen wand die onbelemmerd zicht op de baai geven. De gedeelde badkamer is ruim en van alle gemakken voorzien. Verder is in dit gedeelte een wasruimte te vinden met wasmachine.

 

Voorzieningen

appartement bestaand uit een hoofdbouw en annex, verbonden door een gemeenschappelijk terras

capaciteit: 6+2 personen
slaapkamers: 3
badkamers: 3
woonkamer met extra sofabed
TV, wifi
woonkeuken met bar, kookeiland
koelkast, vriesvak
oven, vaatwasser
wasruimte met wasmachine

groot terras met eettafel, zonneluifl en ligbedden 
dakterras met ligbedden

parkeerplaats voor 1 auto

 

Aanvraag beschikbaarheid:


Prijzen op aanvraag

Vanaf €180 per nacht in het laagseizoen
precieze prijs afhankelijk van aantal personen, aantal dagen en seizoen.

 

 

Omgeving


Marina della Lobra 0 m
Kiezelstrand 70 m
Restaurants, bar en levensmiddelenwinkeltje 40 m
Massa Lubrense 1,5 km met allerlei voorzieningen
Sorrento 7 km

Formulier Lobra Grande, Massa Lubrense - Golf van Napels 6-8 personen (Vanaf €180 per dag in het laagseizoen)
Omgeving


Marina della Lobra 0 m
Kiezelstrand 70 m
Restaurants, bar en levensmiddelenwinkeltje 40 m
Massa Lubrense 1,5 km met allerlei voorzieningen
Sorrento 7 km