Kunst- en cultuurreizen

Bijzonder en persoonlijk, exclusief.
Wat maakt een cultuurreis met ITALIA SU MISURA anders? Is het een picknick op de ruïnes van een tempel, de bewaker die gesloten deuren opent. Of is het de kennis en het enthousiasme van de kunsthistorica? Groepsreizen van ITALIA SU MISURA zijn altijd verrassend en oorspronkelijk qua bestemming en van de eerste tot de laatste dag voorbereid en uitgeprobeerd. Met evenveel aandacht voor de route als het wijnbarretje of de trattoria ‘s avonds. Met logies in bijzondere kwaliteitshotels die een perfecte aanvulling op de reis vormen.

Echt kleine groepjes, persoonlijke aandacht.
Dat groepsreizen anders kunnen zijn bewijst Italia Su Misura door in écht kleine groepjes, van 6 tot 10 deelnemers te reizen. Doordat er in principe elke dag gezamenlijk gegeten wordt, zijn deze reizen uitermate geschikt voor singles.

Begeleid of voor een privé gezelschap georganiseerd.
Deze exclusieve reizen worden slechts af en toe als begeleide groepsreis geprogrammeerd. Maar het is ook mogelijk deze kunst- en cultuurreizen als privégroep te maken. Als incentive, voor ene jaarclub of vriendengroep wordt de reis dan met hetzelfde programma en logeeradressen georganiseerd, deels of geheel met een gids ter plaatse georganiseerd worden, maar ook zeer goed op eigen gelegenheid te doen.

Aanmelden of informatie.
Wil je meer weten over de mogelijkheden of je aanmelden voor een van de geplande cultuurreizen, vul dan het info-formulier in:

IN HET SPOOR VAN FEDERICO, magisch Puglia en Matera

9-daagse rondreis door Basilicata en Puglia
> meer

Tuinenreis in Zuid Toscane en Lazio

Groen Toscane en Lazio: weelderige, klassieke en fantastische tuinen
> meer

De vlucht van de adelaar.

11-daagse rondreis door Abruzzo
> meer

De Golf van Napels: In het spoor van de Grand Tour

12-daagse cultuurreis rond de Golf van Napels
> meer