De Golf van Napels: In het spoor van de Grand Tour

De Golf van Napels: In het spoor van de Grand Tour.

De Golf van Napels. Een streek vol mysterie, moerassen, rokende vulkanen en de toegang tot de hel – zo zag men in de oudheid het gebied ten noorden van Napels. Hoe groot was het contrast tussen dit hellegebied en het idyllische land ten zuiden van Napels. De immer groene flanken van de Vesuvius, de gelukzalige eilanden Capri en Ischia en de adembenemende Amalfitaanse kust.

Een mooiere en afwisselender reisbestemming was haast niet denkbaar voor de 18de en 19de eeuwse reiziger die op zoek ging naar de wortels van de beschaving. Daarom reist ook Italia Su Misura in juni 2015 af naar dit gebied vol uitersten en superlatieven. In tegenstelling tot een eerdere Napels & Capri reis, bestrijkt deze reis niet alleen Napels als wel de gehele Golf. Daarom zullen zowel Cuma in het Noorden, Napels in het Centrum en Ravello in het Zuiden van de Baai als uitvalbasis dienen, Met uiteraard ook een verblijf in de baai zelf, op het eiland Procida.

Zonder overdrijving mag gesteld worden dat ‘In het spoor van de Grand Tour’ een bijzondere reis belooft te worden. Met niet alleen een zeer rijk aandeel kunst en cultuur, uiteenlopend van Grieks en Romeinse tot hedendaags. Maar met tevens onvoorstelbaar mooi natuurschooon en twee muzikale hoogtepunten in de vorm van een operavoorstelling in het San Carlo Operagebouw in Napels plus een openlucht concert in Ravello. Het spreekt voor zich dat Italia Su Misura weer unieke logeeradressen heeft weten te vinden, variërend van villa tot klooster en stadspalazzo. Met een duur van maar liefst 12 dagen doet deze reis 4 verschillende accommodaties aan.

De feiten op een rij van deze rondreis IN HET SPOOR VAN DE GRAND TOUR:

data: 12-daagse rondreis, 17 - 28 juni 2015
reissom:

€2.290 per persoon op basis van een 2-persoonskamer.

 

individuele reis, op aanvraag

inclusief:

-lijnvlucht Amsterdam - Napels met ALITALIA
-verblijf in 3 en 4 sterren hotels op basis van logies en ontbijt
-alle vervoer ter plaatse per privé-minibus en -chauffeur
-alle entrées musea, tuinen etc.
-4 avonddiners, 1x opera San Carlo + 1x Ravello concert.
-volledige kunsthistorische begeleiding 
-minimaal aantal deelnemers 6, maximaal 8
-inleidende bijeenkomst met info programma en kennismaking medereizigers

exclusief:

overige maaltijden en persoonlijke uitgaves
annulerings-, reis- en ongevallenverzekering

Voor aanmelding of gedetailleerd programma: info@su-misura.nl

> Terug naar overzicht