Terug naar het overzicht

Veelbelovend. Modern. Strak. Een spiegelende buitenzijde die het interieur geheel verborgen houdt. Urban Design Hotel Liboff is een heerlijk, hedendaags hotel waar je je meteen bij aankomst thuis zal voelen. In een mix van vintage en helder design is hier de historische oudbouw aangevuld met een strakke, vierkante toevoeging die bewust open en ruimtelijk is gehouden. Niet zomaar een oudbouw, want ooit huisde hier een gevangenis. Een verleden waar tegenwoordig weinig meer van terug te vinden is.

Spannende doorkijkjes, vides met zicht op de industrieel ogende lobby en lounge. De mezzanine waar een tapasbar en hightea lounge is gevestigd. Warm aangeklede, industrieel ogende architectuur die contrastreert met de oude elementen die de historie van weleer verraden. Dezelfde mix van oud en nieuw is ook terug te vinden in de kamers, elk geheel individueel ingericht. De fraai ogende, opeen volgende gewelven in sommige van de kamers, zijn nog echo's van de oude functie van het gebouw: elk gewelf komt overeen met de maat van een oude cel.

Met een uitstekend sterrenrestaurant, een tapas en high tea bar, wellness en diverse loungeruimtes, een bibliotheek en een sfeervolle wijnkelder met meterslange proeftafel, biedt dit design hotel een plek en sfeer voor elke gasten. 

 

 

Voorzieningen

stadhotel in voormalige gevangenis

capaciteit: 38 kamers.
kamertypes:
classic
executive
junior suite
rooftop suite

lobby met frontdesk
lounge
bar
restaurant
tapasbar, high tea lounge
bibliotheek
wijnkelder / proeflokaal

 

Aanvraag beschikbaarheid:


Op aanvraag

Omgeving


Offenburg 0 km
20 min van Strassbourgh
45 min ten zuiden van Karlsruhe

Formulier Urban Design Hotel Liboff, Stuttgart - Duitsland (Kamerprijzen vanaf €160 per nacht in het laagseizoen)
Omgeving


Offenburg 0 km
20 min van Strassbourgh
45 min ten zuiden van Karlsruhe