Terug naar het overzicht

Wie ooit heeft gedacht over een verblijf in zo'n prachtige plattelandsvilla in de buurt van Venetië, hoeft niet verder te zoeken: een waar bloemenparadijs en een romantische inrichting wachten je in Villa Mioni. Schilderachtig gelegen in een bocht van de rivier de Brenta, de meanderende rivier waaraan de befaamde villa's of zomerverbijven van de adelijke families uit Venetië zijn gebouwd. Pal aan de rivier zodat de villa's vanuit de lagunestad per boot bereikt konden worden. En verse groente en fruit van de landerijen rond de villa's weer richting de stad gevaren konden worden.

Villa Mioni is zo'n heerlijk buitenverblijf. Een klassieke hoofdvilla met daarachter een langgerekte barchessa, vroeger het gebouw voor de bedienden, koetsen, boten en werktuigen. In de Barchessa, een zeer ruim en sfeervol gebouw van twee verdiepingen, zijn een drietal appartementen ondergebracht. Elk met hun eigen opgang en eigen privé gedeelte van de tuin of de protico van de Barchessa.

Appartement Altana is geschikt voor maximaal 6 personen. Via een trap is de ruime living op de eerste verdieping bereikbaar. De hoge, zichtbaar gelaten houten kap en de oude balken geven het appartement een ruime en rustieke sfeer die wordt benadrukt door een mix van landelijk klassieke en comfortabel moderne meubels. Fraaie prenten en familiestukken completeren het interieur. Vanuit de woonkeuken met modern keukenblok en eetgedeelte is via een schuifdeur een ruime slaapkamer te bereiken met en suite badkamer. Via een open trappartij is de tweede slaapkamer bereikbaar met eveneens een en suite badkamer. Voor twee extra gasten is er in de woonkamer een comfortabele tweepersoons sofabank beschikbaar.

Gasten kunnen des gewenst gebruik maken van de ontbijtservice die bij goed weer in de geweldige tuin van het landgoed wordt geserveerd. Verder staat het gehele park van de villa de gasten ter beschikking. Villa Mioni is perfect gelegen: halverwege tussen Venetië en Padua. Met een bushalte op 200 meter, de trein op korte afstand en een afhaalservice vanaf het vliegveld, is een auto hier absoluut niet nodig!

Voorzieningen

capaciteit: 6 personen
slaapkamers: 2
badkamers: 2
living met twee persoons sofabed
keukenhoek
vaatwasser, koelkast, magnetron
koffiezetapparaat
air conditioning

privé tuin voor het appartement met meubilair
vrij gebruik parktuin van de villa

huisdieren toegestaan

Aanvraag beschikbaarheid:


Prijzen* per kamer op basis van logies en ontbijt *De prijzen hangen af van het seizoen en aantal nachten, daarom wordt op aanvraag het juiste tarief berekend.

Omgeving


Op 200 m. van de villa is de bushalte. Van hier gaan elk half uur bussen naar Venetië en Padua
Op 4 km van de villa is een treinstation.

Venetië 20 km
Vliegveld Venetië 35 km
Treviso 35 km
Vliegveld Treviso 35 km
Padua 18 km
Chioggia 35 km
Asolo 50 km
Vicenza 50 km
Bassano 55 km
Verona 85 km

Formulier Altana verde, Villa Mioni - Veneto 4+2p. (4 + 2 personen, vanaf €980 per week)
Omgeving


Op 200 m. van de villa is de bushalte. Van hier gaan elk half uur bussen naar Venetië en Padua
Op 4 km van de villa is een treinstation.

Venetië 20 km
Vliegveld Venetië 35 km
Treviso 35 km
Vliegveld Treviso 35 km
Padua 18 km
Chioggia 35 km
Asolo 50 km
Vicenza 50 km
Bassano 55 km
Verona 85 km