Terug naar het overzicht

Dompel jezelf onder in het ongecompliceerde leven van een dorpje aan de voet van de Etna. Wandel tegen het vallen van de avond mee tijdens de passegiata, het grote flaneermoment waar iedereen elkaar ontmoet op de Via Garibaldi. Je hoeft er het hotel maar voor uit te lopen, dat op steenworpafstand van de Via Garibaldi is gelegen, vlakbij allerlei sfeervolle pleintjes en restaurantjes waar je heerlijk kan eten.

Villa Caterina is een verborgen juweeltje. Gelegen in een staartje achter de hoofdstraat doet alleen de afwijkende, grijsgroene kleur van de stadvilla vermoeden dat het hier om een bijzonder huis gaat. Maar ook de fraaie balkons en het imposante portaal duiden op een eerbiedwaardige geschiedenis. Die historie is overal in het pand behouden gebleven maar wel op een verfrissende manier aangevuld met modern design en veelvuldig gebruik van puur wit. Daar waar het pand nog fraaie plafondfresco's bezit, contrasteert dit dan ook schitterend met de moderne inrichitng. Naast de uitnodigende lobby met de fraaie trappartij is er een intieme binnenplaats waar je heerlijk van de zon kan genieten of het ontbijt kan gebruiken. Daarnaast telt het hotel ook luxueuze wellness zone waar allerlei behandelingen mogelijk zijn. Tot slot is er ook het restaurant waar allerlei tongstrelende recepturen de keuken verlaten.

Villa Caterina is met slechts 13 kamers. in de types standaard, superior en een familiekamer een kleinschalig boutique hotel waar persoonlijke aandacht en service hoog in het vaandel staan. Vanuit Villa Caterina is zowel de Etna als de zee en het nabij gelegen Taormina eenvoudigweg bereikbaar. Villa Caterina haalt desgewenst haar gasten van het vliegveld in Catania en regelt allerlei extra's om een verblijf hier zo compleet mogelijk te maken.

Voorzieningen

Boutique stadshotel

capaciteit: 13 kamers, 1-4 persoons
kamer types:
-standaard
-superior
-familyroom

Alle kamers hebben een eigen badkamer en balkon. Sommige kamers hebben een beschilderd plafond. Desgewenst kan een dergelijke kamer op aanvraag geboekt worden.  
-minibar
-kluis
-LCD TV
-airconditioning

wellness centrum met infrarood, sauna, massage ruimtes en relax zone
restaurant

verblijf op basis van B&B

Aanvraag beschikbaarheid:


Prijzen vanaf € 150 per nacht per suite

*De kamerprijzen van dit hotel hangen af van het seizoen en aantal nachten, daarom wordt op aanvraag het juiste tarief berekend.


Inclusief:
dagelijkse schoonmaak kamer
uitgebreid ontbijtbuffet
WIFI

Extra services:
privé parkeerplaats op aanvraag
airport shuttle service
Etna excursies
wijnproeverijen
taxi services
baby sitting

Omgeving


Linguaglossa 0 km
Castiglione di Sicilia 13 km
Randazzo 19 km
Parco dell'Etna 23 km
Taormina 27 km
Acireale 36 km
Catania 46 km
Catania airport 59 km

Formulier Villa Caterina, Catania - Sicilië 1-4p. (2 personen, vanaf €150 per kamer per nacht)
Omgeving


Linguaglossa 0 km
Castiglione di Sicilia 13 km
Randazzo 19 km
Parco dell'Etna 23 km
Taormina 27 km
Acireale 36 km
Catania 46 km
Catania airport 59 km