Terug naar het overzicht

Wow! Alleen de entree al! Een stoere poort, goudgeel gekleurd, vormt de toegang tot wat een waar paradijsje blijkt! Verborgen in het groen van de pijnbomen op de berghellingen rond San Vito Lo Capo, zou je haast langs de ingang gereden zijn! Vanaf de weg is dan ook vrijwel niets te zien van deze Baglio die tegen de helling op is gebouwd en die haar schoonheid en rust alleen bewaart voor diegene die de poort doorgaat.

Wat ooit een ommuurd boeren bedrijf was, op Sicilië ook wel een baglio genoemd, een verzameling huizen en stallen, is na een grondige restauratie een geweldige groene oase van luxe en ruimte die omlijst wordt door het intense blauw van de zee. Want het eerste waardoor je gelokt wordt zodra je door de poort over de binnenplaats bent gelopen, is het uitzicht. Een schitterend uitzicht op de zee dat vanuit elk punt in de terrasvormige tuin is te zien. Of het nu vanaf een lui bedje aan het zwembad is of liggend op de romantische gazebo, of vanaf het grote lounge terras een niveau hoger. Of vanaf de ontbijt tafel in het half overdekte rstaurant dat met de glazen puien ook optimaal profiteert van dit rustgevende panorama.

Niet de weelderig groene tuin of een van de vele terrassen, zijn met veel smaak en  fraai meubilair aangelegd en ingericht. Ook binnen, in de sfeervolle lounge of in de 8 kamers die deze baglio rijk is, spreek aandacht voor het kleinste detail en is met stijlvolle meubels en moderne kunst een sfeer van informele luxe gecreërd.

Wie logeert in dit kleine paradijs, geniet bovendien van de culinaire kunsten van de kookbrigade die elke avond weer een fraai diner op tafel tovert. Verblijf is hier immers op basis van halfpension. 

Voorzieningen

vrijstaande historische baglio met binnenhof, tuinen 

capaciteit: 8 kamers
kamertypes:
-standard
-superior
-suite, met zitkamer eventueel met gebruik bedbank, geschikt voor 3 à 4 personen

alle kamers zijn voorzien van een privé badkamer, WIFI, badjassen

 

 

Aanvraag beschikbaarheid:


Prijzen:

Prijzen zijn afhankelijk van de lengte van het verblijf, het kamer type en de gekozen periode. 
Vraag daarom de juiste prijzen vrijblijvend op.

Verblijf alleen mogelijk op basis van half pension.
In het hoogseizoen verblijf van minimaal een week.

 

Omgeving


Formulier Boutique Baglio San Vito, San Vito Lo Capo - Sicilië (Vanaf €200 per kamer per nacht half pension)
Omgeving