Terug naar het overzicht

Vol verwachting sla je de weg omhoog in. Je volgt nu de borden van het natuurpark Monteconero en na een paar huizen en een restaurant onderaan de berg, is het al gauw gedaan met bebouwing. Om elke bocht van de weg ligt weer een nieuw stuk bos en na de zoveelste bocht begin je je af te vragen of het wel goed gaat zo. Maar dan, aan het eind van een recht stuk bergweg, is daar de oprijlaan naar het klooster.

En een heus poortgebouw, opgemetseld in de zo kenmerkende Marchegiaanse bouwstijl, leid je naar de binnenplaats waar recht vooruit het oude kloosterkerkje staat en links en rechts de kloostergebouwen liggen. Omringd wordt je hier door eeuwen historie en een ding is duidelijk: dit is een puur sang klooster - afgelegen en op een hoge positie. Dat deze hoge positie ook geweldige vergezichten zal opleveren, ondek je weldra ...

Abbazzia San Pietro is een klooster waar al meer dan 1000 jaar mensen in afzondering, boven op de Monte Conero, leefden. De oude put en het gedeelte achter de tuinmuren laten nog sporen van die verre verleden zien. Een deel van de bostuin waar je vrijelijk kan rondwandelen van uitzichtpunt naar uitzichtpunt met telkens een ander gezicht op de prachtige kustlijn als beloning. Maar ook het uitzicht vanuit de kamers in het hoofdgebouw mag er zijn: een schitterend zicht van de kustlijn over de laagvlakte naar de eerste heuvels en de Sibellijnse bergen in het binnenland. En bij helder kan je helemaal tot aan het Majella gebergte achter Pescara kijken. Een onovertroffen uitzicht waar je al vanaf het eerste ochtend krieken, bij het ontbijt, vanaf het zwembad, in de sauna en op het panorama terras bij het licht van de sterren en het geflonkel in het dal van kunt genieten.

Met een eigen zwembad, tennisbaan, een klein maar zeer verzorgd wellness- en fitness centrum plus natuurlijk het uitstekende restaurant, hoef je eigen de berg niet meer af. Maar voor de echte starndliefhebbers is er de shuttledienst naar het nabije Sirolo, een pittoresk badplaatsje.

Voorzieningen

***hotel gevestigd in een voormalig klooster

50 kamers
type kamers:
-twee- drie- en vierpersoons kamers en suites
-kamers met privé balkon of terras
-suites met aparte slaapkamers en 1 fo 2 badkamers en zitkamer

elke kamer/suite uitgerust met een privé badkamer
minifrigde, kluis, airco

gemeenschappelijke services
restaurant
bar
welness centrum met diverse massage behandelingen
fitnessruimte
panoramische sauna

tennisbaan
panoramisch zwembad met zonneterras
gratis shuttle service naar de stranden van Sirolo

Aanvraag beschikbaarheid:


Prijzen

Tweepersoons kamer met balkon vanaf €90 per dag.
Prijzen afhankelijk van het type kamer, lengte verblijf en het gekozen seizoen.

Voor een precieze prijsopgave, informeer vrijblijvend via info@su-misura.nl

Omgeving


Sirolo 6 km

Formulier L’Abbazzia San Pietro, Monte Conero - Marche 2/4p. (2 persoonskamer, vanaf €90 per nacht)
Omgeving


Sirolo 6 km