Terug naar het overzicht

Een boomhut, een huis in een boom. Wie heeft er niet ooit van gedroomd, al was het maar als kind. Om te wonen tussen de vogels, verscholen in een boom, tussen de bladeren glurend naar wat zich daar beneden afspeelt, op de grond ...

Stel je voor: de meest onvoorstelbare van alle boomhutten: een eco loft van ruim 80 vierkante meter, verscholen in de kruin van een 200 jaar oude pijnboom, op 7 meter hoogte en met een onvergelijkbaar uitzicht van 360 graden. Uitkijkend over een gaard van meer dan 1.800 eeuwenoude olijfbomen, 12 hectares van golvende en glooiende lavendelvelden, het Cimini gebergte en aan de horizon, de zee van Tarquinia. Een hut met het comfort gehalte van een ware suite!

Toen een aantal jaren geleden Maurizio, wijn- en lavendelboer, het besluit het agriturismo waar hij kamers en appartementen verhuurde uit te breiden, nam hij de gelegenheid te baat om zijn jarenlang gedroomde boomhut te verwezenlijken. Zoals met alles, nam hij ook hier geen halve maatregelen en langzaam verrees een spectaculaire boomhut. Spectaculair qua formaat, vooralsnog de grootste van Europa, maar vooral ook indrukwekkend qua inrichting en afwerking. Een glam-hut die tegelijkertijd geheel ecologisch verandwoord is vervaardigd. Van het gebruikte hout tot de manier van bevestiging, die op geen enkele manier de boom beschadigd waar de hut huist. Een waar design paradijsje met een deck vanwaar je een onwaarschijnlijk mooi uitzicht hebt. Met elk denkbaar comfort, dagelijk vers ontbijt boven gebracht en met de faciliteiten van het agriturismo, waaronder het fraaie zwembad, onder handbereik, is dit letterlijk een romantisch liefdesnestje voor twee, in de boom.

Voorzieningen

boomhut van 87 m2 op 7 meter hoogte
capaciteit: 2 personen
slaapkamer: 1
badkamer: 1 met douche in kristal
lounge zonnedek met ligstoelen
kloelkast bar
32" led TV full HD met sateliet decoder en Bose home theatre
DVD, CD, MO3, USB Blu ray lezer 
ontbijt geserveerd in hut 
air conditioning

De boomhut staat op het land van een biologisch agriturisme waar, op afstand van de boomhut, een aantal appartementen gemaakt zijn. Verderop, meer afgelegen, staat een tweede boomhut, van een traditioneler type. Op agriturismo wordt onder meer wijn gemaakt, allerlei soorten fruit geteeld en lavendelolie geproduceerd. Daarnaast is er een ruitercentrum.

gemeenschappelijk zwembad
zonneterrassen
restaurant

Aanvraag beschikbaarheid:


Prijzen* per boomhut op basis van logies en ontbijt

*De prijzen verschillen qua seizoen en aantal nachten,
vraag daarom vrijblijvend het juiste tarief aan

 

Omgeving


Tuscania 9 km
Bolsena meer 15 km
Zee met zandstranden 32 km
Pitigliano 38 km
Montefiascone 28 km


Formulier Il nido volante, Tuscania - Lazio 2p. (2 personen, vanaf €440 per dag)
Omgeving


Tuscania 9 km
Bolsena meer 15 km
Zee met zandstranden 32 km
Pitigliano 38 km
Montefiascone 28 km