Pien en Jorg, Toscane 2011, low budget maatreis

Toscane, zelf-op-pad maatreis

In de zomer van 2011 hebben mijn vriend en ik een maand met het openbaar vervoer door Italië gereisd. Van te voren hadden we het leuke idee bedacht om elk een week te kiezen om elkaar te verrassen. Goed idee natuurlijk, maar als je 'leuke plekjes in Italië' intoets in Google dan kom je echt niet verder dan de standaard toeristische plaatsjes.
Via via kwam ik bij de site van Brenda terecht. Na een korte omschrijving wie we zijn en wat we leuk vinden kwam er binnen no time al een reactie! Na 2 dagen had Brenda een reis voorgesteld die ik zelf nooit had kunnen bedenken! 
Het idyllische Giglio met het bijzondere Castello, de termen van Saturnia, een boerderij midden in Toscane met waanzinnig uitzicht, heerlijk zelfgemaakt taarten en de mogelijkheid te helpen op de boerderij! Naast de plekjes die ze voor ons had uitgezocht, de accommodaties, restaurantjes en tips voor activiteiten, hielp ze ons ook met de reismogelijkheden. Geen overbodige luxe als je alles met het openbaar vervoer moet doen! 
Haar betrokkenheid, enthousiasme en al haar tips hebben zeker bijgedragen aan een mooie vakantie met onvergetelijke herinneringen! Bedankt!!

Pien en Jorg

> Terug naar overzicht